Zowel particulieren als bedrijven kunnen via de website bestellen. Via de webshop kan gebruik gemaakt worden van de volgende betaalmethodes:

– Bankoverschrijving (bestelling wordt pas verstuurd na ontvangst betaling)

– iDEAL

– Op rekening (alleen voor bedrijven/overheid > zie hieronder voor meer informatie)

– Klarna (op rekening voor consument/zzp)

– Belfius Direct Net

– Bitcoin

– Creditcard

– Bancontact / Mister Cash

– Paypal

– Sofort Banking

– KBC/CBC-betaalknop

– Cadeaukaarten (VVV)

Op rekening bestellen

Voor bedrijven/stichtingen/overheid is het mogelijk om op rekening te bestellen. Indien u nog nooit eerder bij ons besteld dient bij de eerste bestelling het volledige bedrag vooraf overgemaakt te worden. Bij nieuwe bestellingen zal het wel mogelijk zijn om op rekening te bestellen en

 zullen we per order de betaalvoorwaarden aanleveren.

Besteld u namens de overheid of namens middelgrote/grote bedrijven en wenst u andere voorwaarden dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Wij hanteren verder een betaaltermijn van 14 dagen.

Klarna (achteraf betalen voor consument / zzp)

Voor consumenten en tevens zzpérs is het mogelijk om achteraf te betalen dmv Klarna. Hiervoor betalen wij aan Klarna een vergoeding per bestelling en deze vergoeding wordt gedeeltelijk aan u doorberekend in de vorm van administratiekosten.

U kan met Klarna betalen tot een bestelling van max. 250 euro. Nadat Klarna een akkoord heeft gegeven (in realtime) nemen wij de bestelling meteen in behandeling. U krijgt bij uw bestelling een factuur die u, dus pas na ontvangst van de bestelling, binnen 14 dagen aan Klarna moet betalen. Alle gegevens die u hiervoor nodig heeft vindt u op de factuur.

Intracommunautaire levering / BTW verleggen

Indien u bedrijfsmatig besteld van buiten Nederland dan hoeft er geen Nederlandse BTW betaald te worden. Hiervoor moet u bij het afrekenen uw btw/vat nummer invoeren zonder landcode (Het btw nummer ‘BE1234567891’ dient dus ingevoerd te worden als ‘1234567891’. Op deze manier wordt er 0% btw in rekening gebracht en zal op de factuur vermeld worden dat het om een Intracommunautaire levering gaat.